Här kan lediga tjänster hos våra forskningsstödjare publiceras. Forskningsstödjarna utgörs av Deloitte, EY, KPMG, Mannheimer Swartling, PwC, Skeppsbron Skatt och Svalner.

 

Lediga tjänster hos KPMG

Graduates till KPMG Tax

KPMG Skatt utsågs 2018 för tredje året i följd till Sveriges bästa skatterådgivare av tidskriften International Tax Review (ITR). Vi är en av världens ledande skatterådgivare och i vårt globala nätverk ingår långt över 10 000 medarbetare med mer än 160 skattespecialister i Sverige. Vi är rådgivare till stora internationella börsföretag såväl som till mindre familjeägda företag. Affärsmässighet, förståelse för de stora sammanhangen och djup specialistkompetens är starka kännetecken för oss. Läs mer om en karriär på KPMG Tax.

Väx med oss inom KPMG Tax!

Efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt och vi behöver nu stärka upp våra team i Stockholm, Göteborg och Malmö.  Vi söker dig som vill arbeta som skattespecialist inom något av våra skatteområden:

-        Svensk och Internationell företagsbeskattning

-        Indirekt beskattning(moms, tull, mm.)

-        Individ och arbetsgivarbeskattning

-        Skatterådgivning för mindre och medelstora företag

Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta i team med marknadens vassaste skatterådgivare, i spännande kunduppdrag i en international miljö. Du kommer dagligen att arbeta med skatterådgivning för företag som verkar globalt.

Tveka inte att söka till oss om du vill vara med på vår utvecklande och spännande tillväxtresa!

Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad jurist eller civilekonom eller har något års erfarenhet hos exempelvis domstol, revisionsbyrå, advokatbyrå eller Skatteverket. Som person har du ett stort intresse för skatt och ett sinne för affärer. Vi värdesätter att du är noggrann, har god förmåga att formulera dig enkelt, rakt och tydligt i skrift på så väl svenska som engelska samt att du har en hög energinivå, är kommunikativ och nyfiken. Vidare kommer stor vikt att läggas vid din förmåga att sätta kunden i fokus och skapa förtroendefulla relationer.

Vi sätter ett stort värde i att alla hos KPMG mår bra, utvecklas och har roligt tillsammans. Kan du bidra till det, värderas det högt.

Vad vi erbjuder

Vi lägger stort fokus på dig som individ, men vi jobbar givetvis mycket i team. Som medarbetare på KPMG får du möjlighet att arbeta i en spännande och föränderlig miljö där du är med och bidrar till innovativa lösningar för att bistå våra kunder. Du blir som anställd hos oss tilldelad en Performance Manager som blir din egen karriärcoach. Tillsammans lägger ni upp din individuella utvecklingsplan redan när du påbörjar din anställning. Vi vill att våra medarbetares karriär ska präglas av tydlighet och möjlighet för individen att påverka, vilket vi tillgodoser genom vår karriärtrappa.

Vi jobbar digitalt vilket innebär en friare rörlighet och möjlighet att jobba på kontoret, hos våra kunder och från hemmet. En karriär på KPMG ger dig tidigt en inblick i näringslivets kärna, kundernas verksamheter samt ett brett affärsperspektiv och kunskap om olika branscher.

Ansökan

Du ansöker till tjänsten online på www.kpmg.se/ledigatjanster, senast den 18 november 2018. Vi påbörjar dock rekryteringsprocessen direkt varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt. Din ansökan består av CV, betyg och personligt brev. Uppge gärna i din ansökan om du är intresserad av något särskilt skatteområde eller ort. Vill du veta mer om tjänsten innan du söker är du välkommen att kontakta Jessica Collins Human Resources KPMG Tax, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Uppsatspraktik hos Sveriges bästa skatterådgivare

Tycker du att skattekurserna var utbildningens höjdpunkt? Längtar du efter att komma ut i arbetslivet men har uppsatsen kvar? Då kan vi erbjuda dig möjligheten till uppsatspraktik hos Sveriges bästa skatterådgivare. KPMG Tax söker talangfulla jurist eller ekonomistuderande som är intresserad av att göra praktik inom något av våra skatteområden:

-        Svensk och Internationell företagsbeskattning

-        Internprissättning

-        Indirekt beskattning(moms, tull, mm.)

-        Skatterådgivning för mindre och medelstora företag

Under 10 veckor kommer du att ingå i något av våra team och tillsammans med våra skattekonsulter medverka i flera varierande och spännande kunduppdrag. Du kommer få bistå i den dagliga verksamheten, med exempelvis utredningar, ärendehantering, granskning av avtal osv. Men framförallt får du, under 10 veckor insikt i hur det är att arbeta som skattekonsult och skapa dig en uppfattning om KPMG är en intressant arbetsgivare för dig.

Praktiken sträcker sig över en period om 10 veckor under våren med start i februari 2019.

Ansökan

Låter detta intressant är du välkommen med din ansökan. Du ansöker online på www.kpmg.se/ledigatjanster senast den 30 november 2018. Din ansökan består av CV, betyg och personligt brev. Uppge gärna i din ansökan vilket skatteområde du är mest intresserad av och planerar att skriva din uppsats inom.

Vi går löpande igenom ansökningarna så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor är du välkommen att kontakt Moa Zackrisson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

KPMG Skatt utsågs 2018 för tredje året i följd till Sveriges bästa skatterådgivare av tidskriften International Tax Review (ITR). Vi är en av världens ledande skatterådgivare och i vårt globala nätverk ingår långt över 10 000 medarbetare med mer än 160 skattespecialister i Sverige. Vi är rådgivare till stora internationella börsföretag såväl som till mindre familjeägda företag. Affärsmässighet, förståelse för de stora sammanhangen och djup specialistkompetens är starka kännetecken för oss.